Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Onit&Co Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Centrala termica murala Eolo star 24 3D
2119 lei
Brand
24KW
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Eolo Star 24 3E este centrala de perete cu control digital proiectata de Immergas special pentru apartamente: dimensiunile de gabarit foarte reduse (numai 25 cm profunzime), permit instalarea centralei chiar in interiorul mobilei de bucatarie suspendate sau in general in spatii limitate. Centrala are camera etansa si tiraj fortat, fiind dotata cu un schimbator de caldura de tip bitermic, ce permite cresterea rapida a temperaturii apei calde menajere in momentul prelevarii, garantand un debit ridicat.

EOLO Star 24 3E este echipata cu o placa electronica avansata dotata cu microprocesor de ultima generatie ce moduleaza puterea centralei si controleaza functionarea acesteia in conditii de maxima siguranta. Panoul de comanda are un display digital cu taste pentru reglarea si programarea principalilor parametri de functionare ai centralei. In plus, placa electronica utilizeaza un sofisticat sistem de auto-diagnoza ce comunica utilizatorului interventia multiplelor sisteme de protectie, prin intermediul unor simboluri simple si al unui cod al culorilor ce ilumineaza afisajul digital.

Modelele Star 24 3E au posibilitatea de a fi racordate la o Comanda la Distanta Digitala (optionala) ce permite controlul si auto-diagnoza de la distanta a centralei, programarea temperaturilor de ambient dorite in intervalele de timp dorite, precum si modularea automata a temperaturii de tur in functie de cea din ambient.

DESIGN INOVATIV CU DISPLAY DIGITAL

MODULARE ELECTRONICĂ CU MICROPROCESOR asigura un control optim al temperaturii apei, optimizand consumul si reducand numarul de aprinderi ale arzatorului in faza de incalzire;

PROFUNZIME DE NUMAI 25 cm pentru o utilizare rationala a spatiului in locuintele moderne;

SCHIMBĂTOR DE CĂLDURĂ RAPID pentru a creste rapid temperatura apei calde menajere in momentul prelevarii, gratie incalzirii directe a acesteia;

NOUA COMANDĂ LA DISTANŢĂ DIGITALĂ (C.D.D.) furnizata optional pentru controlul de la distanta al modelelor Star 24 3E;

BY-PASS AUTOMAT dotare de serie pentru a evita problemele generate de un debit insuficient prin schimbatorul de caldura.
Din Gura in Gura